U petak, 3. novembra 2017. godine predsednik opštine i predsednik Skupštine opštine Bačka Palanka, sa svojim saradnicima, upriličili su svečani prijem Biljane Ubović – članice ženske paraolimpijske reprezentacije Republike Srbije. 

 

Nakon iskrenih čestitki na postignutom uspehu, predstavnici lokalne samouprave ponudili su Biljani saradnju i pomoć kada su u pitanju treninzi i organizovanje stonoteniskih turnira za paraolimpijce .

Uz poruku da je život nepredvidljiv i da baš zato mlade treba što ranije animirati da se aktivno bave sportom, Biljana se zahvalila na čestitkama i poručila da je otvorena za sve vidove saradnje koji uključuju promociju sporta i zdravih stilova života.

Biljana Ubović, poreklom iz Mladenova, nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživela 2001. godine, svoja interesovanja usmerila je na sport i sada je u samom vrhu najboljih stonoteniserki sveta. Zajedno sa Borislavom Perić – Ranković i Nadom Matić, Biljana je kao članica ženske paraolimpijske reprezentacije Srbije, iz Slovenije sa Evropskog ekipnog prvenstva u našu opštinu donela – zlato!