Nacionalna služba za zapošlјavanje raspisala je Javni poziv za realizaciju programa stručna praksa u cilјu sticanja posebnih praktičnih znanja i veština u 2015.godini. Program podrazumeva sticanje posebnih praktičnih znanja i veština nezaposlenog za rad u struci, bez zasnivanja radnog odnosa.

Stručna praksa traje 6 meseci i namenjena je nezaposlenima sa srednjim, višim i visokim obrazovanjem koja nisu sticala praktična znanja i veštine u zanimanju ili su ista sticala u periodu kraćem od 6 meseci.

Nezaposlenima koji su u zanimanju sticali praktična znanja i veštine kraće od 6 meseci, u program se ukulјučuju za preostali period do 6 meseci.

Informacije o programu mogu se dobiti u savkoj organizacionoj jedinici Nacionalne službe, preko Pozivnog centra Nacionalne službe, telefon:0800-300-301 ili na sajtu www.nsz.gov.rs

Javni poziv je otvoren od dana objavlјivanja u dnevnom listu do utroška raspoloživih sredstava izdvojenih za ovu namenu , o čemu će Nacionalna služba izdati saopštenje za javnost.

JAVNI POZIV (.pdf)

INVESTIRAJTE U NAŠU OPŠTINU

Velike pogodnosti investitorima

Opština Bačka Palanka se potrudila da stvori povoljne uslove za investiranje u postojeće i otvaranje novih proizvodnih pogona.

Saznajte Više

NARUČITE DOKUMENTA

Iskoristite servis E-uprava

Naručite izvode iz matične knjige i uverenja o državljanstvu elektronskim pomoću servisa "E-uprava" na našem sajtu.

Saznajte Više

TURISTIČKA PONUDA

Posetite našu opštinu

Turistička organizacija opštine Bačka Palanka pripremila je bogatu ponudu kulturnih i prirodnih atrakcija naše opštine.

Saznajte Više

SERVISNE INFORMACIJE

Informacije o radu komunalnih službi

Informacije o radu javnih i komunalnih preduzeća. Isključenjima vode struje i ostalim bitnim podacima za građane privredne subjekte.

Saznajte Više