Regionalna razvojna agencija Bačka i Opština Bačka Palanka Vas pozivaju na:

 

 

Radionice za osnaživanje ponude i podizanje atraktivnosti sadržaja, proizvoda i usluga turističkih subjekata na području destinacije,

koje će se održati tokom februara meseca u Kongresnom centru Ceptor „Andrevlje“ – Banoštor, Fruška Gora u sklopu implementacije zajedničkog projekta „Formiranje Destinacijske menadžment kompanije – Dunav“.

Radionice su primarno usmerene na privatni turistički sektor - realizaciju i razvoj njihovih poslovnih interesa kao ključnog faktora uspeha destinacije. Takođe, namenjene su deonicima iz turističkih organizacija i lokalne samouprave, područja zaštite životne sredine i kulturnog nasleđa i neprofitnih organizacija vezanih uz turistički sektor.

Cilj radionica je u praktičnu primenu i svakodnevno poslovanje provesti prioritete u razvoju doživljaja, proizvoda i usluga na području destinacije.

Učesnici će biti potaknuti na aktivno definisanje kontinuiranog i inovativanog pristupa upravljanja destinacijom i razvoju turizma, novih doživljaja i unapređenje postojećih proizvoda i usluga.

Svrha radionica je ojačati ponudu i podići atraktivnost sadržaja, proizvoda i usluga koje stvaraju konkurentnost destinacije i pozitivno uticati na broj poseta i finansijske rezultate.

Prateću dokumentaciju: datume sa satnicom radionica, pozivno pismo i prijavni formular možete pronaći u prilogu ovog poziva.

Popunjene prijavne formulare možete predati lično u prostorijama Turističke organizacije opštine Bačka Palanka, u ulici Veselina Masleše br. 8 (pored bioskopa) ili putem elektronske pošte, na sledeću e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Rok za podnošenje prijava je 06.februar 2015.godine.
Za sve dodatne informacije obratite se na sledeće brojeve telefona:
021/6041-336 i 021/753-734, Turistička organizacija opštine Bačka Palanka.

Saznajte više:

Poziv (.doc)
Prijavni obrazac (.doc)
Spisak radionica i datumi (.doc)

 

INVESTIRAJTE U NAŠU OPŠTINU

Velike pogodnosti investitorima

Opština Bačka Palanka se potrudila da stvori povoljne uslove za investiranje u postojeće i otvaranje novih proizvodnih pogona.

Saznajte Više

NARUČITE DOKUMENTA

Iskoristite servis E-uprava

Naručite izvode iz matične knjige i uverenja o državljanstvu elektronskim pomoću servisa "E-uprava" na našem sajtu.

Saznajte Više

TURISTIČKA PONUDA

Posetite našu opštinu

Turistička organizacija opštine Bačka Palanka pripremila je bogatu ponudu kulturnih i prirodnih atrakcija naše opštine.

Saznajte Više

SERVISNE INFORMACIJE

Informacije o radu komunalnih službi

Informacije o radu javnih i komunalnih preduzeća. Isključenjima vode struje i ostalim bitnim podacima za građane privredne subjekte.

Saznajte Više