ŠOMO "Stevan Hristić"
Akad. M.V.Kurepe 10
Bačka Palanka
Tel: 021 / 751 - 578
Tel/Faks: 021 / 751 - 287
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ponešto o muzičkoj školi

Prostire se na preko 900m2. Stari deo zgrade je dograđen i renoviran, tako da sada imamo sprat i salu u kojoj se odvijaju naši koncerti i književne večeri. Sala ima 100 sedišta. Nastava u našoj školi se odvija u individualnoj nastavi - instrument po klasama i grupno nastava solfeđa po razredima. U školi imamo 9 učionica i jednu veliku za nastavu solfeđa.

 

 U našoj školi se uči sviranje na instrumentima: klavir, harmonika, klarinet, flauta, violina, tambura-prim E. Škola ima zaposlena 24 radnika od kojih su 17 nastavnici i profesori. Trenutno imamo 215 učenika. Od prošle godine smo pokrenuli i pripremno odeljenje za decu mlađeg uzrasta od 7 - 9 godina.

INVESTIRAJTE U NAŠU OPŠTINU

Velike pogodnosti investitorima

Opština Bačka Palanka se potrudila da stvori povoljne uslove za investiranje u postojeće i otvaranje novih proizvodnih pogona.

Saznajte Više

NARUČITE DOKUMENTA

Iskoristite servis E-uprava

Naručite izvode iz matične knjige i uverenja o državljanstvu elektronskim pomoću servisa "E-uprava" na našem sajtu.

Saznajte Više

TURISTIČKA PONUDA

Posetite našu opštinu

Turistička organizacija opštine Bačka Palanka pripremila je bogatu ponudu kulturnih i prirodnih atrakcija naše opštine.

Saznajte Više

SERVISNE INFORMACIJE

Informacije o radu komunalnih službi

Informacije o radu javnih i komunalnih preduzeća. Isključenjima vode struje i ostalim bitnim podacima za građane privredne subjekte.

Saznajte Više